Progresul proiectelor comunitatii Romanian Business Leaders

La fix cinci saptamani de la Romanian Business Leaders Summit, cele 13 proiecte ale comunitatii au ajuns in diferite stadii.

Intr-o serie de proiecte au fost stabilite deja primele evenimente, de la data primului Atelier pentru Antreprenori pana la prima intalnire informala a comunitatii Romanian Business Leaders.

In sfera BUNEI GUVERNARI, proiectul “Watchdog” va demara cu lansarea unui barometru care va masura gradul de satisfactie a oamenilor de business cu privire la activitatea desfasurata de o institutie sau un organism al statului. Barometrul va fi realizat in baza unui chestionar care va fi distribuit comunitatii Romanian Business Leaders.

In domeniul ANTREPRENORIATULUI, echipa proiectului “Ghid Practic pentru Antreprenori” a stabilit categoriile de public in antreprenorii din mediul rural, intreprinzatorii care au ajuns cu dezvoltarea afaceri intr-un punct culminant si studentii. Urmatorul pas este definirea cerintelor de continut al ghidului, din perspectiva fiecarui grup de public. Pana la 1 mai, echipa va defini in detaliu segmentele de public tinta si va finaliza strategia de comunicare pentru lansarea ghidului, programata pentru luna septembrie 2012.

La cea mai recenta intalnire a proiectului “Ateliere de Antreprenoriat”, membrii echipei au stabilit formatul si data primului atelier pilot. Atelierele se vor desfasura sambata si vor dura o zi intreaga sau jumatate de zi, in functie de specificul temei abordate. La un atelier pot participa 12-20 de antreprenori, iar taxa de acces va fi de 400 de lei / atelier. Atelierul pilot are tema “Finante pentru nonfinantisti”, este sustinut de Costea Dumitrescu (Ascendis) si va avea loc in data de 21 aprilie 2012. Membrii comunitatii Romanian Business Leaders vor primi detalii complete despre acest prim eveniment, cu rugamintea de a recomanda tineri antreprenori pe care ii cunosc personal pentru a participa la acest atelier. Antreprenorii astfel recomandati vor fi rugati sa-si motiveze dorinta de a participa la atelier, iar membrii echipei de proiect vor alege 3 intreprinzatori promitatori care vor avea acces gratuit la evenimentul pilot.

In sfera COAGULARII COMUNITATII, echipa de proiect a decis organizarea primei intalniri informale a comunitatii in ultima saptamana din martie. In prima parte a saptamanii viitoare, participantii la Summit vor primi detaliile complete legate de eveniment.

In domeniul DEZVOLTARII CAPITALULUI AUTOHTON, echipa proiectului “Fond de investitii pentru IMM-uri” a decis ca primul pas in implementarea proiectului va fi realizarea unui studiu pentru a afla disponibilitatea financiara, interesul pentru proiect si domeniile prioritare de activitate ale IMM-urilor care vor intra spectrul de interes al proiectului.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s