Ultimele 10 locuri disponibile la Atelierul de Antreprenoriat “Finante pentru Nonfinantisti” din 27 aprilie

Programul „Ateliere de Antreprenoriat” dezvoltat de comunitatea Romanian Business Leaders debuteaza pe 27 aprilie 2012 cu un prim atelier 100% experiential, cu tema „Finante pentru Nonfinantisti”, pentru care mai sunt disponibile, in acest moment, 10 locuri.

Atelierul se adreseaza antreprenorilor si aspirantilor, care vor fi pusi pe durata unei zile intregi in fata provocarii de a conduce o companie catre obtinerea maximului de productivitate si profitabilitate.

Participantii vor lucra in echipe si vor primi feedback permanent legat de impactul deciziilor de natura financiara pe care le iau. La finalul atelierului, ei vor sti sa monitorizeze cash-flow-ul si sa imbunatateasca eficienta folosirii resurselor interpretand si utilizand bilantul si contul de profit si pierderi, in conditii de presiune constanta din partea furnizorilor, clientilor si a competitiei.

Lectorul atelierului este Costea Dumitrescu, membru Romanian Business Leaders si partener Ascendis iar atelierul se va desfasura la sediul Fundatiei Romano-Americane.

Accesul la atelier se face in baza achitarii unei taxe de 200 RON + TVA si in ordinea inscrierilor, folosind formularul online de inregistrare, dar cel mai tarziu pana la 25 aprilie 2012. Taxa de acces este perceputa pentru a acoperi cheltuielile de organizare. Detalii complete despre atelier sunt disponibile aici.

Programul „Ateliere de Antreprenoriat” este unul dintre cele 13 proiecte prioritare pentru Romania generate de liderii din business din Romania la Romanian Business Leaders Summit din 2-3 februarie 2012. Programul presupune organizarea de ateliere lunare pentru tineri antreprenori si aspiranti, care sunt sustinute de antreprenori consacrati, membri ai comunitatii Romanian Business Leaders.

Pentru detalii, sebastian.hubati@rbls.ro, 0747.222.576.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s