Ateliere

Proiectul presupune organizarea de ateliere practice pentru antreprenorii aflati la inceput de drum, intalniri informale si de networking cu moderatori, invitati si vorbitori din mediul de afaceri, manageri si proprietari de companii cunoscute din Romania. Liderii din business impartasesc din experienta si expertiza lor, intr-un dialog deschis cu potentiali antreprenori. Proiectul va fi sustinut de un grup de experti si va beneficia de un website dedicat, pentru a oferi suport antreprenorilor.

Proiectul se va intinde pe o perioada de cinci ani si isi propune sa atinga 3.000 de persoane din grupul tinta. In primul an, minim 150 de tineri antreprenori vor trece prin cele zece teme ale atelierelor. Atelierele vor avea loc lunar si vor fi dedicate unui subiect specific. Lectorii acestor ateliere vor fi “antreprenorii model”, specialisti din cadrul firmelor conduse de gazde si experti invitati.

Primul atelier a avut loc pe 27 aprilie, iar proiectul se afla acum in faza de cercetare, urmand a fi organizate o serie de focus group-uri pentru a rafina continutul atelierelor, in functie de asteptarilor antreprenorilor.

Această prezentare necesită JavaScript.

Proiectul este coordonat de Gabriel Aftenie (Babylon Consult) iar din Consiliul de Proiect fac parte Lucian Butnaru (Zebra Pay), Victor Dragomirescu (Romanian Software), Costea Dumitrescu (Ascendis), Florin Furdui (Portland Trust), Adela Jansen (BRD), Hariton-Vasile Lutai (Quest Advisors), Magda Manea (RBS), Veronica Savanciuc (Lowe) si Bogdan Tudor (Class IT).

Vedeti cine sunt antreprenorii care vor sustinem atelierele si detalii complete despre proiect si desfasurare.

Pentru a va implica in proiect, scrieti un e-mail cu subiectul “Ateliere Antreprenoriat” la contact@rbls.ro.

Reclame

2 răspunsuri la Ateliere

  1. Pingback: Progresul proiectelor comunitatii RBL | Proiectele RBL

  2. Pingback: Donatii de 2.500 euro pentru 3 proiecte, la primul “giving circle” RBL | Proiectele RBL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s