Ghid Practic

Proiectul urmareste crearea unui cod de etica al antreprenorului roman, pornind de la gasirea de modele autentice si constientizarea culturii antreprenoriale istorice a romanilor, cu scopul de a creste numarul de start-up-uri si de a schimba perceptia despre antreprenori in Romania.

Vor fi tiparite 10.000 de ghiduri, care vor contine povesti de succes cu si despre antreprenori romani si care vor fi editate de jurnalisti de business. Principalele capitole ale ghidului vor fi “Cand devii antreprenor”, “Planul de afaceri si strategia de exit”, “Vanzare si/sau distributie si marketing”, “Arta recrutarii”, “Finantarea”, “Legal” si “Codul Etic”.

Această prezentare necesită JavaScript.

Coordonatorul proiectului este Mihail Marcu (MedLife) iar echipa este formata din Daniela Cretu (John Maxwell Team), Felix Daniliuc (Raiffeisen Leasing), Bianca Grigoras (tanar lider), Rucsandra Hurezeanu (Ivatherm), Radu Manolescu (KM Trust), Robert Maxim (Ensight Management Consulting), Bogdan Neagu (voluntar), Laszlo Pacso (Business Days), Felix Patrascanu (Fan Courier), Luminita Roman (AIMS), Nicoleta Stoian (Vitafoam),  Catalin Velescu (3M) si Claudiu Vrinceanu (Wall-street.ro).

Descarcati detalii complete despre proiect si desfasurare.

Pentru a va implica in proiect, scrieti un e-mail cu subiectul “Ghid Practc” la contact@rbls.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s