Teach for Romania

Teach for Romania (TfR) este un program care isi propune sa asigure accesul tuturor copiilor din Romania la o educatie de calitate. Programul urmareste sa atraga tineri talentati, viitori lideri ai tarii, catre sectorul educatiei, pregatindu-i in pedagogie si leadership si plasandu-i ca profesori in scolile publice pentru o perioada de doi ani. Ulterior, ei vor fi in continuare implicati în reforma sistemului de educatie printr-o puternica retea de alumni.

Programul este creat cu sprijin international, avand la baza modelul “Teach for America”, program care a format peste 33.000 de profesori pana in prezent si care este considerat ca avand cel mai mare impact in reforma educatiei din S.U.A.

In primul an de activitate, TfR isi propune sa plaseze 50-60 de profesori in 20 de scoli publice din Bucuresti, spre beneficiul a aproximativ 7.500 de elevi, urmand ca in termen de cinci ani, programul sa fie implementat si in restul tarii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Coordonatorul proiectului este Bogdan Georgescu (Novel Ventures) iar echipa este formata din Ovidiu Balan (Goodyear); Diana Blinda (Hansen); Suzana Dobre (Fundatia Romano-Americana); Adina Ghita (Fundatia LEADERS); Stefan Liute (Grapefruit); Adelina Maria (Fundatia LEADERS); Bogdan Merfea (Patria Credit); Cristina Moise (Scoala Privata Anastasia Popescu); Raluca Negoita (Lowe); Viorel Nica (Capital Leasing); Octavian Niculescu (Tehnoplus); Dan Sandu (Nextebank); Daniel Sava (voluntar); Carmina Smith (Ewopharma); Radu Tatucu (GRASP) si Ioana Traista (GRASP).

Descarcati detalii complete despre proiect si desfasurare.

Pentru a va implica in proiect, scrieti un e-mail cu subiectul “Teach for Romania” la contact@rbls.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s