Lideri pentru strategie

Strategia de tara a României nu este cunoscuta publicului larg, nu este asumata politic si, in consecinta, a fost si este implementata incorect. Obiectivul proiectului este sa adreseze cele trei premise de mai sus si sa promoveze o strategie de dezvoltare a Romaniei pe termen lung (10-30 ani) transparenta si accesibila, asumata politic si social, centrata pe binele individului si al comunitatii si care sa fie implementata coerent si consecvent.

Echipa de proiect si-a fixat ca scop sa analizeze documentele guvernamentale strategice existente si sa le “filtreze”. Apoi sa propuna imbunatatiri si sa lucreze pentru adoptarea celor mai importante directii in Parlament.

Această prezentare necesită JavaScript.

Proiectul este coordonat de George Toma Mucibabici (Deloitte) si echipa este formata din Sorin Axinte (GLUE si Fundatia RBL), Dan Constantinescu (UniCredit Leasing), Petru Craciun (Cegedim), Ioan Mezei (Stihl), Rares Pamfil (Ashoka), Bogdan Popescu (Metro), Iulian Rizea (voluntar), Mihai Ursoi (SES Astra) si Robert Uzuna (Ursus Breweries).

Detalii despre progresul proiectului la 23 mai 2012.

Pentru a va implica in proiect, scrieti un e-mail cu subiectul “Lideri pentru strategie” la contact@rbls.ro.

Reclame

Un răspuns la Lideri pentru strategie

 1. Bogdan Merfea zice:

  Buna seara,

  Ma gandesc ca, un eventual rezultat al implementarii unei strategii de tara trebuie sa cuprinda si eliminarea saraciei din mediul rural. In acest scop, daca consioderati, il recomand de la Academia Roman, pe d-l profesor Catalin Zamifir. Eu l-am contactat si are o scoala postdoctorala de unde cred ca se pot mobiliza forte pe subtema pusa in discutie de mine, daca prezinta interes.

  Eu, deoarece ma misc relativ mult in mediul rural si cel microantreprenorial rural/urban, am rezultate prin microfinantare rurala , dar sigur ca sunt picaturi mici intr-un ocean de 9,000,000 locuitori,multi dintre ei la limita saraciei, care au aceleasi nevoi ca si cei cu venituri medii, dar pentru care modelele de business trebueisc abordate diferit.

  Daca va este ok, va pot da tel d-lui profesor.

  Bogdan Merfea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s